Sladké tóny čajů
Anotace: ... v hořkém kontextu pozlacené klece... Věnováno M.
Kouř smotávám do pletenců
chci odpoutat se
od milenců
Chci zapomenout,
že je někde láska
a uvěřit jen v kouzlo
vodní dýmky
Bourám předsudky z tónů hudby
nevracím se k heslům
dávné sudby
Jen poslouchám
jak si tiše broukáš
Snad jsem unešená
snad jsem jen vypila moc čaje
(A v dálce se anděl skrytě kaje)
Přečteno 458x
Tipy 15
Poslední tipující: Manni3, lexus, Akitenshi-inu, Bakchus, Radhuza pro Hospic sv. Štěpána, Miriska, Elisa K., kudlankaW, lipo, Joe Vai, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)