Ani Ty
S ranním spánkem
Poznávám tmu,
Co zatemnila mysl
Mou.
Třásla se horkem,
Zimnicí přikrytá,
Přidušená čerstvým vzduchem.
Zatčená daleko
Od své duše.
A tak se ploužím ve svém světě,
Kde láska neexistuje…ani Ty.
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: Daniela, Jozef Bojanovský, Lioness, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)