Přemýšlela jsem
co vlastně cítím
a čím jsi mi blízký.
Když utíkám před světem
kvapem opouštím
chci utéct i před tebou
a hlavně přede mnou.
Tak jsem vyplivla svoje srdce
zdrcený, poražený u řeky..
nad ránem na chodníku z asfaltu.
Jenomže tys ho sebral za rozbřesku
A dlouho sis ho prohlížel
a přehazoval
z nálady do nálady
ze dne na den
z noci na noc
z baru do baru
Ale proč?
Láska je ostrá břitva a duše z ní jen krvácí
když stejně trávím noci sama
měls ho nechat ležet
a šlápnout na něj rovnou.
Co cítím?
Strach že neuteču.