Chtěl bych letět tam, kde hvězdy se třpytí
pohlédnout na všechno co skrývají
dozvědět se každé tajemství
dozvědět se to o čem sníš
prohlédnout ztracené vzpomínky
urovnat si rozbouřené myšlenky
vzít tě úplně do mého světa
nic už by pak před náma nebylo veta
i když každý jinde třeba budem
budem spojení krvavým poutem
oba jak vítr jsme
pokud ho chceš chytit, mezi prsty ti proklouzne
jinak je všude okolo tebe
a svým chladem tě rád obejme