Na stromech vzpomínka,
na paprsek slunce,
kde jaká podmínka,
jak jít ruku v ruce.
Obzorem plující,
mraky ty šedivé,
dívky zraňující,
v hedvábném negližé.
Pod závojem naděje,
pro dívku zvláštní,
jestli mne miluje,
zavři oči, zhasni.
Krátký knot svíčky,
dohořívá konec,
vášeň bez lásky,
zazvonil zvonec.
Krásná žena, krásná báseň a neboj se lásky, umí být taky krásná
10.03.2013 00:47:10 | Akrij8
no kdybych se bála, tak bych nikdy neprožila to co už jsem prožila:) děkuju:)
10.03.2013 01:10:48 | Kirsten
to vypadá, že už se cítíš líp:-)
RM.
08.03.2013 18:36:42 | Robin Marnolli
Blonden
myslíš si na lásku
na lásku
hříšnou
kankánu a podvazků...
spěchám
bych Ti namaloval portrét
08.03.2013 16:38:55 | kudlankaW
prortét bych chtěla,
stále vyhlížím z okna a čekám,
až tě uvidím přijet na tom koni
:)
08.03.2013 19:31:30 | Kirsten