BUĎ - ANEBO
není to poprvé
a já už dál neumím počítat
kolik slibů
kolik slz je třeba
abych jim znovu uvěřil
aby vyrovnaly váhy
pochybující
o...
milion a jezero
to nemáš
tak naposled:
běž už, běž
a neohlížej se...
anebo navždy zůstaň