tuhle úchylárnu vydávat za básničku je nejenom zcestné, ale i trestné!
za každou cenu se realizovat, zviditelnit, i hnus může mít úroveň, ale ty jsi i v tomhle špatný.
Já odmítám zdejší teoretiky, kteří mají načtené poučky o psaní poezie, ale tobě by to prospělo, i když pochybuji, že bys porozuměl, či že bys dokonce začal být soudným.
Nemusíš psát rýmy, asi to ani nedáš, ale není v tom poetika, fantazie ap. Někdo ti to musí říct!
28.06.2015 19:47:23 | J.F.Julián
přijde chlápek za Rayem Korantengem a povídá mu:„nazdar Rayi, co děláš vo půl vosmý“?
11.03.2013 04:08:25 | Dehet