Sbohem!!!
Stojíš tu nahá,studu nemaje,
já Tě však nechci,
jdi do háje!
Pravděpodobnost návratu
se rovná zázraku,
nepomůžou prosby,ba ani pláč,
nemusíš děkovat,však není zač.
Pohár je prázdný,víno vylité,
co bylo krásné,navždy rozbité.
Vyschnul pramen vášní,
hlava je prázdná,
nepřijde Ti zvláštní,
že máš mě za blázna?
Náš vztah jsem ukončil,
pochop to konečně,
stojíš tu a pláčeš?
Zbytečně!
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Bunney
Komentáře (0)