Sněženky
Kreslíři,
líbej mi zápěstí,
napoj nás oba, svou dychtivostí
a
nepřemýšlejme spolu
nad věcmi,
co patří dobám z minulosti.
Dobám z nenávisti.
Zloba klíčící,
jako první jarní květ.
Schovávající se v něžnosti.
Sněženky..
..pokryj jimi mé tělo.
Zapomínej na vše
a na nic
..z toho co se nedělo.
Na oblak..
co připomněl křídla andělů,
na hvězdu,
v středu svítící,
jak srdce..
Na všechno,
co připomnělo by,
že jsme tu na chvíli
spolu byli.
Přečteno 606x
Tipy 14
Poslední tipující: Akrij8, Lioness, Madanik, enigman, Miriska, poeta, Bakchus, Joe Vai, Robin Marnolli
Komentáře (5)
Komentujících (4)