Miliardu let
v osamění
řítí se nekonečnou
černou a chladnou
Prázdnotou.
Miliardu let v osamění,
přesto miliardám osud změní...
Líně se otáčí
kolem svých os
jak hravý tuleň
v ledovém oceánu.
Obrovský balvan
větší než Matterhorn.
Cesta už končí,
cíl už je nadosah.
Dráhy se protnuly.
Dnes navštíví Zemi...