V rouše co nehladí
Utekla jsem panáčku
běžela se k tobě schovat
pod plášť falše
v rouše lži.
A tys na oplátku
ukázal mi svojí
lepší stránku
na hodinu nebo dvě.
Ale k snídani byla zas pravda
schovaná v nahotě
odkrytá oblékáním
a sluncem, co bolelo do očí.
A já se v tom ztratila, miláčku!
V něžnostech a víře...
Přečteno 408x
Tipy 10
Poslední tipující: Sýkorka07, Loveless, poeta, Miriska, Teop, Joe Vai
Komentáře (2)
Komentujících (2)