rozhodol si sa sám
odísť
utiecť
z tohto šedivého sveta
bohvie kam
hnevám sa
pretože to bolí
tú prázdnotu už nezaplní nič
nikto
len ty
slzy nenapravia nič
uľavia telu
duša ostáva
pokrkvaná
poškriabaná
nenaplnená
nebudem sebecká
a poviem,
že keď si tak chcel
tak ti je už lepšie
budem ťa milovať navždy
môj macko krásny
a ochraňuj nás
z tej nekonečnej výšky