Dolmo,včera jsem Vám poslala mail a jako odpověď mi přišel
můj mail, zakódovaný s číslama. Kde jsem udělala chybu???
08.02.2007 16:36:00 | Verule
Dolmo, jste sečtělá a světa znalá. Moc bych od Vás potřebovala něco z Vašich znalostí. Bylo by možno na Mail?
Prosím.
30.01.2007 22:28:00 | Verule
No konečně zase něco napíšeš:-)) posílala jsem ti maila,tak se mrkni a prosím pošli mi adresu,ju? měj se krásně.
17.01.2007 18:27:00 | semiramis