Anotace: S lidmi je to jako na kolotoči nikdy nevíš kdy se ti udělá špatně...
"Když zradí tě ten,
jenž nadevše si milovala." - Andílku, možná by se tam hodilo "jehož" .. ale jen můj názor. Básenka opět citová, má hlubokou myšlenku, je s nádechem smutku a to s tou vteřinou ... 1 vteřina zničí život, 1 vteřina dá nový život, 1 vteřina Tě udělá nejšťastnější, 1 vteřina se promění v noční můru .... 1 jediná vteřina udělá cokoliv.
23.01.2007 11:10:00 | NikitaNikaT.
Víš andílku tohle všechno je život a ty ho máš celý před sebou. Já vím zklamání bolí, buď silná a budeš to mít v životě mnohem snadnější. Nedopusť aby tě někdo ovládal, buď sama za sebe a až příjde ten pravý (a On určitě příjde), tak nezapomeň k lásce patří věrnost, tolerance a pochopení. Měj se moc hezky a užij si ten život. Jednou budeš ráda vzpomínat třeba i na to zklamání.
20.01.2007 00:28:00 | Verule