Když už myslíš,
že zahoříme,
uhasne teplo,
zhasínáme.
Slzy na krajíčku,
skoro jako ty,
temné stíny,
v autě.
A ty trpíš stejně,
ještě aby ne jsem Týna,
to je tvůj úděl,
trpět.
A světlo dnů,
někde tam přeje,
místo toho brečíš,
jak malá fňukna.
A život jde dál,
bez tvého smutku,
jdi do pr.ele,
Kristýno.
Jsi stejným,
hajzlem
jako všichni
chlapi....