Je to na-rva-né nezvládnutou emocí. Je v tom obrovský náboj, ale je to nekonzistentní, jazyk je povětšinou hovorový (to by ani nebylo na závadu, ale...) bez přesahu, toho, co odlišuje báseň od noticky v novinách. Potenciál máš jako málokdo, jen ho realizovat. Jiná místa v díle ukazují, že na to máš...
17.03.2013 16:04:42 | aravara
děkuji za koment, já většinou píšu, jak to teče, a pak přijde ta chvíle, kdy zjistím, co by šlo líp :-)
18.03.2013 17:15:32 | Aaliyan