Ruce
Anotace: co ty toho prožily...
pamatuješ, jak jsem Tě za ruku držel?
jak jsem Tě hladil
a na rukou nosil?
jak jsem Ti už z dálky mával
a v dlaních nosil do klína lásku po kapkách?
pamatuješ, jak do trávy jsem Tě pokládal?
dnes mám hlavu v dlaních.
v těch němých svědcích mojí lásky...
Komentáře (0)