V noci se zdálo mi
že vidím Tebe
že vidím Tvoji tvář
Však ráno mne probudí
pruhovaná
žaluzijní sluncezář
Vytáhnu z pod polštáře
-mezi nadějemi leží snář-
Co že se mi vlastně zdálo?
Copak se to ve snu stalo?
TY
Jenom TY je.. nic co mě nenudí
slovo jež probudí
a posadí úsměv na mé tváře
Však namísto snáře
já listuji Literem
Snad spadne Tvůj pohled
dříve než na podzim
také sem
A možná
pak
možná
snad
..nejsi sen?
Společně procitnem!
Moc hezká, jemná... určitě to nebude jednou jen sen .-)
19.03.2013 23:06:28 | Madanik
Děkuji za milé přání.. i za to že se líbí :)
19.03.2013 23:08:53 | Lioness
ta je krásná...strašně moc. Jestli existuje někdo, pro koho to je...tak to musí být štastný člověk.
17.03.2013 23:49:40 | Draconian