Umírám, žiji, jsem a nejsem
život můj už je zatracen.
Zlo a dobro přece jen jsem obojí
pořád ke zlu provokován jsem.
Zloduchem dobra ďáblem-andělem
nevidíš si to svým pohledem.
cestu mou nevidíš je skryta ve stínech
jen tobě snad
chtěl bych ji ukázat
vzácné i všední jsou společné chvíle
promlouváš ve mně , ať spím nebo bdím
však čím dál jsi, tím víc tě postrádám
proto tě sám
nikdy neopustím