Ze(-)mě
Stíny nade mnou
A stíny ve mně
Hlava se točí
Rychlostí Země
Hněv, slzy, smích
A především láska
Pod mýma nohama
Zemská kůra praská
Ven žhnoucí láva se dere
A ničí
Ta správná řešení skryta jsou
V klíči
A potom z lávy
Mrtvý je kámen
Já svůj klíč ztratila
Je se mnou ámen
Přečteno 369x
Tipy 7
Poslední tipující: Mr.kev, Miriska, padající do neznáma, komantytapel, Joe Vai
Komentáře (0)