Psát takovou úzkospektrální poezii není žádná sranda a podepsalo se to na formě i zde. Jenže nejen formou se text stává básní. Tohle je jedna strana věčného dilematu, sporu o to, co je a co není poezie. Tento názor vzácně konvenuje s mým chápáním a proto už smolím tip...
19.03.2013 16:27:28 | aravara
Něco z tvého textu si odnáším,
něco, co mne těší a povznáší.
Martin Kristián Kudlák
19.03.2013 13:02:22 | kudlankaW