MISTR KAT
Padnout, zavřít oči a spát…
Zapadat sněhem a zemřít,
nemám proč vám lhát…
Sníh není peřina, nebude vás hřát.
Sníh není peřina,
ale nelítostný vrah.
Když položíš se mu jak milé do klína,
stane se z něj mistr kat.
Bez sekery sice kat,
však krutý, bez soucitu…
Není z lidských řad.
Není z našich řad,
Však má pomocníky…
Jsou jimi bída, nemoci a hlad.
Přečteno 432x
Tipy 1
Poslední tipující: Inna M.
Komentáře (0)