Pochmurná, ale i tak si ten Tip zaslouží, ikddyž na něm vlastně tolik nezáleží, jako na vypsání se.. ;)
20.03.2013 00:46:44 | Lioness
a vskutku motto dnešního dne bylo "zkuste napsat něco hezkého" ... člověk při tomhle počasí a podivných duševních stavech to ale nějak vyplodil k obrazu svému :D pravá poezie faktu, není-liž fakt? :D
A DĚKUJI.
20.03.2013 00:54:28 | Alisha
Ano ano, počasí vskutku svádí napsat něco krásného :D maximálně tak o depresích a politických tlachách.. (Tím na nic nenarážím, jen poukazuji na fakt, že počasí je vážně na prdlačku).
Slunce s námi zdá se moc nespolupracuje.. Tak Ti držím palečky pro nějaké další psaní, ať už bude jakékoliv :)
20.03.2013 00:56:57 | Lioness
Klidně narážej jak libo, já nejsem z těch co by uvrhli flame na všechny, kdo by vyjádřili svůj názor, ať už je jakýkoli :D a souhlasím..
no, psaní bych se měla raději vzdát, ale nechat to ležet v šuplíku nebo nechat to ležet na literu není zas tak velký rozdíl. Tedy jeden tu je, můžu si pak popsat pár slov s nějakým tím humanoidním stvořením :D DĚKUJI za slova i za přání, Tobě ať se vyhnou depky a třeba i brzo vysvitne...
20.03.2013 01:06:39 | Alisha