Anotace: ...
den, který nakonec čteš obráceně
se propíjí nocí
až do reality
o který se ti ani nezdá
ustele opuchlé ráno
co natéká do opravdového dne
kolem zlomeniny poledne
škrtidlem na pasu
okolo sedmé večer
si utahuje
ze snění
jj.. dneska se to láme.. :)))
21.03.2013 19:03:49 | Joe Vai
teď je to celé jakési dolámané..aspoň že to někdo dokáže "ocenit" :P :D
díky Joe..
22.03.2013 13:49:51 | chci_uverit
Tak tohle jsem nepochopil..
21.03.2013 17:23:54 | Jan Voralberg