Anotace: Pokus, všehochuť divných jazykových improvizací a představ. Tohle už asi ani není báseň.
Docela slušně neslušný nářez.Občas si kladu otázku,jak vypadá ten či onen autor a Tebe bych opravdu,ale opravdu chtěl poznat osobně.Určitě si od toho nic neslibuji,ale musíš být něčím unikátní,takže...
23.03.2013 16:54:54 | Bakchus
obsahově .. je bezpředmětné hodnotit obsah. ale ta forma, ta se mi neskutečně líbí. to je ten krok vzad, který tě posune vpřed.
23.03.2013 16:39:51 | CCGREE
Já nerozumím. Je bezpředmětné hodnotit obsah?
23.03.2013 16:41:17 | .K.r.i.s.t.y.
jo, pro mně ano, mohlo to být stejně dobře o něčem jiném a stejně bych nerozuměl.
23.03.2013 16:43:24 | CCGREE