Chci ti nabídnout vše
co tvoří mou osobnost
jsem tvůj
V tomhle světě hodně radosti skrývá se
jednoho dne spolu budeme
Ikdyž se tě svět snaží ranit krutými slovy
IKdyž tě svět nutit bude korunu z trnů nosit
vždy v tebe budu věřit
stanu se tvým
znám tu bolest a osamění%