Upadá
Ona vzdává
boj o svá práva,
upadá ve svých hodnotách,
pomalu se mění v prach.
Ona má strach,
ve svých hrách
není už přesvědčivá,
hrůzu z lidí mívá...
Mění se a uzavírá,
sama v sobě náhle zmírá.
Již to není bojovnice,
jen před lidmi uprchlice.
Bojí se a straní,
srdce padá jí z dlaní.
Pomozte jí, zachraňte!
A v lásce jí nebraňte!
Přečteno 361x
Tipy 7
Poslední tipující: Sýkorka07, Morgenstern, Loveless, Bakchus, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)