Zánik a zrod
Bouřlivá noc,
tajfun všude kolem,
hvězdy se točí ve víru.
Hřmění vše přehluší,
planety hroutí se,
je to snad konec vesmíru?
Obrovské turbulence,
zhroucení všeho řádu,
skaliska erozí v prach se mění.
Všude je chaos,
moře se vypařila,
Sluneční soustava?Není!
Nastává nová doba,
vznikají nová souhvězdí,
proroctví Mayů naplněno.
Hvězdokupy pokrývají nebe,
v nich vzniká nový život.
Lidstvo je vypleněno.
Nové éry počátek,
nastolen nový řád.
Žádný Bůh,žádné podsvětí!
Za miliardu let
snad dojde k reakci
a nový život svým zrodem
kosmos posvětí.
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucisska, Inna M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)