Anotace: „Násilná láska“ Tak uhoď mě do tváře, ať spadnu na polštáře, zmlať mě...
Ze zvědavosti kliknu na profil a prví věta je: "Nemám rád násilí" :-)
Ale zajímavá báseň :-)
25.03.2013 16:39:09 | .K.r.i.s.t.y.
Ahoj Kristy,
to samozřejmě souhlasí. Ta báseń má pouze zábavný charakter lásky, která se i takto může projevovat. Sám mám tak trochu italské kořeny a, když se podíváš na některé dřívější italské komedie tak tam člověk uvidí, že se nejdříve zbijí a pak se nato pomilují. láska má mnoho tváří a projevů. Ale v žádném případě neuznávám hrubé násilí v láscě, které s láskou nemá co společného.
Guru
25.03.2013 18:42:45 | guru1
Já to rozumím. Myslím, že to dokážu rozlišit. Jen mě to tak uhodilo do očí :-)
25.03.2013 18:48:04 | .K.r.i.s.t.y.