nemůžu ti podat pomocnou ruku
protože se v tom topím taky
dochází mi síly
veslovat plácačkama na mouchy
proti proudu řeky
je blbost
a ty to víš
jenom si to ještě nedokážeme přiznat
nechceme odejít
na cestu někdo rozsypal mrtvé brouky
v naději že to je teprve začátek
jako když čekáš na východ slunce
jenže pak ti to dojde
v černém lese ho neuvidíš
a snažíš se přemluvit sám sebe
že naděje a víra tě neopustí
jó holka
pro tebe bude vždycky
tráva za řekou
zelenější