Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=4ih186wsbc8&list=FLwufBBHPo_LFnkGCbxKGh3w
Za mlhou měsíc,
schován pod pelestí postele,
kde ty a já,
schovali jsme naděje.
Stříbrné nitě,
propletli nám životy,
srdce by se radovalo,
jenže je svázáno řetězy.
Z okna proniká chlad,
dere se pod kůži,
naivním lidem,
kterým nemohu pomoci.
A husí kůže z pohledu do tmy,
z vize nejasné budoucnosti,
která nám šlape po nocích,
a dostává mizerně zaplaceno.
Smuteční ódy,
v dálce od lesa zní,
vlci si vypráví,
o dívce spanilé.
Stačilo by jen málo,
pro úsměv upřímný,
měsíc bez mlhy,
...se jen tak neobjeví.
Pěkně napsané...jsem zvědav, kdy bude něco, kde už bude trochu svítat;-)
27.03.2013 06:47:50 | Robin Marnolli
svítá trošku ve všech dílech:) určitě jo... jen to má ponurý nádech, sama se neumím radovat předčasně=))
27.03.2013 22:45:53 | Kirsten