Láska oddávna zůstala veršem
a – dík! – kéž zůstane věčně
a v tajemnějších spodobách...
Metaforách složitých, jak šach
(že je nerozluští ani básník sám)...
Já holt! už nějaký ten pátek mám
Nejsem sic sám jak pták
ani není nás moc - ba naopak!
Tak nevidím svět jak kostel
(Jo - kašlu na to, co nám Písmo praví)
a stejně neuznávám jenom postel,
jako taneční parket pro pohlaví...
Ale jo! jen ať se lidé mají rádi -
nakonec dobře – od toho je mládí,
ale přeci:
jsou na světě i jiné věci...
a asi proto častokrát mne i jiné téma baví
o kterém chci a budu psát:
o světě - jak světlý je či tmavý
a jaký by měl být...
a nedám diktovat si,
jak věci mám různé chápat,
co mám chválit a co mýtit
jak a kdy a co mám cítit,
kdy a jaký mám mít nápad...
Sotva mne mé »dílo« přečká...
přesto budu dále psát.
Ukončeno – punktum. Tečka.
Tak mne, prosím, račte brát...
Chceš mi naznačit,že na lásku mají právo pouze mladí?A já se těšil,že mě ještě kopne!
27.03.2013 18:26:20 | Bakchus
Bakchusi - zdvořile se ptám, co blbneš? Je ti 76 let? není? tak jsi ještě mladý. Jasně, že tě ještě kopne. Mně kopne taky, ale nejspíš do prdele ve dveřích krematoria...
27.03.2013 20:01:10 | aravara