Anotace: ...
Měl být mým posledním...
Tíha sněhových vloček
a jejich chladný žár...
Objímá mě
zachránce i vrah -
můj malý vesmír
o jedné planetě
a stovce oběžných drah
I mrtvý slavík odletěl
než drobné tělo rozpadne se v prach
a letky ztratí ozdobu svých per
hledat své štěstí,
bloudící v nekonečnu...