V krizi středního věku,
Hodně jsem pil.
Pozdě chodil do práce,
Proto mě šéf vyhodil.
Přišel jsem domu dřív,
Dveře jsou zamčený, kufry sbalený.
A na nich vzkaz, zbohem vem tě ďas!
Navždycky ztracenej,
Na hrudi zjizvenej,
Pořád jen zmatenej,
A odkopnutej jak prašivej pes.
Navždycky byl…
Jsem to já…
Kterej tu žil…
O lepším životě snil….
Před prahem svým stojím,
A na ty kufry smutně čumím.
Všecko vidím dvakrát,
V paměti musím pátrat.
Kde stala se ta chyba,
Která mi vše vzala.