Tím to nekončí ...
Anotace: za 10 týdnu se vdávám...chci aby vedel co pro me znamena
Nemám strach
žádné pochyby
se ve mě nevznítí
každý den
jsem na tebe čekala
a naše sliby
budou napořád
nemám strach
protože vím
že už víc
Tě nemužu milovat
...
Nenechám si vzít nic
co stojí přede mnou
vede mě k tomu
každý nadech
každá hodina
každý kruček
kterým jsme si blíž
až mě mrazí v zádech
než řekneme "Ano"
a tím to
určitě nekončí
...
tím to všechno
teprve začíná
...
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, KaterinaKoudelova
Komentáře (1)
Komentujících (1)