Sebelítost
Co mám dělat, za čím jít,
když umím snad jen snít?
Bojím se zodpovědnosti, hanby,
skutečnosti,ticha i pravdy.
Jsem to já či někdo jiný?
Mluví za mě hlas, né činy.
Nevím, neznám, neumím,
své city v sobě nedusím.
Křičím, pláču,trápím se
jako zranitelné ptáče na římse.
Umím litovat jen sama sebe,
naříkat a prosit nebe.
Komentáře (0)