~O jaru~
~~~~~~
Píšu verše o jaru
ale venku mrazí
píšu verše o Slunci
nějak mi už schází.
~~~
Jeden verš však
nepomůže
zahnat v březnu mráz
pár týdnů
si počkáme
jaro prý má čas.
Místo slunce
potěší mě
moje bílá kočička
v klíně se mi
uvelebí
smotaná do klubíčka.
Když ji hladím
po bříšku
tak kočička přede,
přadlenka to ale není,
nitku
neupřede.
~~~~~~
Ale aspoň hřeje
hřeje,hřeje
jé,je…
~~~~~~~~~~
~~~~
Květko,že se nerdíš studem,vždyť je přeci duben!Pátek,Velikonoční svátek,na zimu nežehrej,svařáka si večer dej,vymeť z kočky chlup,teplo je tu cobydup!
29.03.2013 18:24:24 | Bakchus
duben je až v pondělí...a ty si myslíš že mne ta zima baví?
Ne nebaví.Já chci jaro a trochu víc sluníčka...:-))
29.03.2013 19:47:29 | Květka Š.