Kim Čong-un
Anotace: Jakákoliv podobnost se skutečnými osobami, nebo událostmi je čistě náhodná..
Když jsem chlastal s
Kimem v jednom londýnským
ledovým baru
plácal mě po zádech
a mluvil o imperialistický
zvůli
jo
říkal jsem mu
ti parchanti si myslí že
jim nikdo nevidí
do kšeftů s ropou a kukuřicí
a pak se celej rozesmutněl
viděl jsem mu to na tý jeho
oplácaný pusince
hele Dejve
chtěl jsem s nima jednat
ale nechtěli slyšet
fakt se do médií
tohle nedostane
oni si dělaj
co chtěj
já vím
odpověděl jsem
a vzal ho kolem ramen
a odešli jsme spolu
nahoru po schodech
kde na nás už čekali
novináři
aby nás fotili
v nepromokavých
a vyteplených
pláštěnkách
s kapucí
co tam
rozdávali
.
Přečteno 471x
Tipy 5
Poslední tipující: Sunny, Jeněcovevzduchukrásného, lucie.Tee
Komentáře (4)
Komentujících (3)