Jsme básnici z něžnosti
V naději se dálky ztrácí
odlétají ptáci
krajině smutku
bez zármutku
všednost se tak prodraží
jsme jako nádraží
kam se vraci
v tunelu přání
kdo má zdání?
Tiše co ochrání
Jsme básníci z NĚŽNOSTI.
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Dell Folchartová
Komentáře (1)
Komentujících (1)