Odhodlání
Mýty,hradby,katedrály zbořím,
abych našel místo,
kde se ukrýváš.
Balvany z cesty odklidím,
lesy,háje vykácím,
jen,když se na mne podíváš
a řekneš,
že nemáš mě již ráda.
Však věz,
než ukážeš mi záda,
prokáži snahy přemíru
a hledat nepřestanu.
Za mořem,horami,
na konci vesmíru,
dokud tě nedostanu
k jednomu stolu,
kde probereme spolu
chyby a omyly.
Snad Amor opět zacílí,
napne se tětiva
a
srdce tvé rozmrazí.
Procitneš ve chvíli,
láska nám zazpívá,
vášeň tě porazí
na lopatky.
Chci tě zpátky!
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (0)