Mladosť
Cítim sa ako politik po volebnom fiasku,
hystericky kričím, že zajtra, o týždeň, o rok
sa opäť vrátim v plnej sile.
Potom v noci nemôžem spať
a hádam sa s vlastnou minulosťou,
aj keď viem,
že neuhrám ani milosrdnú remízu.
Čo už.
Zuby v pohári,
tupé na stole,
mladosť v kýbli...
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: chci_uverit, maliska, tvoje líčko. ale můj ďolíček
Komentáře (4)
Komentujících (3)