Jarní
Jaro na mě přichází,
ale zima stále je tu.
Proč mi ale nedochází,
jak dokončit větu.
Jedna dívka co je vedle,
probouzí mě k světu.
Ale ta co stojí dále nabízí mi cigaretu.
Třetí zase kamarádka, přichmuřuje oči.
Proč se ale všechny holky,
kolem mě jen točí.
Šel jsem ven
a potkal další,
ale ta vám byla řeknu.
Přišla blíže a já zjistil,
sahám ji jen k svetru.
Motá se mi hlava mnoho,
z té výšky a z toho.
Zjistím ale, že přichází
můj kamarád Otto.
Zachráněn jsem Bohu milý,
o ženských jen dobře.
Otta ale na mě křičí „Budem balit. Bobře“