Erasaurus
Tvoří jen nepodstatnou součást
maličkostí ukrytých v prostoru
a jizvy po rankách
na černém obzoru
..víš, já přece nepočítal písmena a věty
a romány psané zmizíkem
..byl jsem jen nepřítomným adresátem
a ty mým balíkem
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: maliska, prostějanek, Lioness, Robin Marnolli, chci_uverit
Komentáře (1)
Komentujících (1)