Někdy

Někdy

Anotace: možná to znáte

Ležím v klubíčku,

schoulená

jak bavlna

na ten svetr,

co už chceš přes rok

konečně dopléct,

aby mi nebyla zima.

/Možná pro to tak často drkotám zuby/

 

A snažím se uniknout

stínům

včerejška i zítřka,

chci se potopit

- já nezkušený potápěč -

a možná...

nevyplavat.

 

Nemoci dýchat

a zároveň se konečně

moci zhluboka

NADECHNOUT!

Autor Nussichoco, 02.04.2013
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: jyrkaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel