Hledám
Anotace: Bloudím a hledám.. Pokus o volný verš.
Hledám v nebi ďábla,
květy v zemi černé,
slunce v noci chybí,
ve dne mizí sny mé.
Hledám boha příčin,
cesty z minulosti,
v loni, letos, za rok
listí opět padá.
Hledám píseň osudu,
kroky v době další,
v noci pláče nebe,
zítra už je jasně.
Hledám moře naděje,
hledám zhoubné bouře,
hledám kvítí lásky,
hledám oči šťastné.
Hledám cestu svoji..
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiná
Komentáře (0)