Velikonoční
Co je nahlas přežije snad déle
než jen do příštího deště v příkopě na jižní Moravě
jako by se smělo
posílat si pro pomoc mezi sněhovými jazyky
prvního velikonočního zajíce
jako by se smělo těšit se na bláto na dlani
a umazané kotníky pod dekou
jako by se smělo prozradit ti
že věřím
že zase budou Velikonoce
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: kolemjdouci, JR, Joe Vai
Komentáře (2)
Komentujících (2)