Jednou...
Anotace: Pár veršů co před spaním mi hlavou blesklo... (za interpunkci se omlouvám).
Jednou k tobě přijdu s kyticí růží,
se srdcem které jen po jedné touží,
s myšlenkou na naše společné chvíle,
jež povedou nás oba k neskonalé síle.
S vášní a citem na rty tě políbím,
pohlédnu na tebe pohledem upřímným,
a tiše budu doufat, že do mé duše vkročíš,
když zadíváš se do mých, jak já do tvých očí.
Komentáře (0)