Anotace: jo ..to mě teďka tak napadlo:D mám hodně bílé stěny
Sbírka: Poztráceno mezi řádky
Do vyřezávaných rámů zlatem lakovaných
vystavím si v mnoha kopiích
tvoji duši
a pak černým lihovým fixem
ti přimaluji tu fousy,tu rohy
tam zas velký uši
pověsím si je na své bílé stěny
tu největší přímo proti posteli
ať visí
navždy poskvrněny