Lešenársky re(p)v
Keď padám z lešenia
a pod sebou mám osem poschodí,
nepremieta sa mi žiadny
útržok z môjho života.
Keď ma od stvrdnutého betónu
delí už iba trinásť metrov
nemyslím na nikoho,
aj tak všetko končí.
Kurva, kurva, kurva!
Ja chcem ešte žiť!
Přečteno 423x
Tipy 3
Poslední tipující: maliska, poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)