Maturita
Anotace: trocha vzpomínání
Vymažou tě z kartotéky
Na kravatě mastný fleky
to to pěkně začíná
Límeček tě nějak tísní
Právě teď obrůstá plísní
tvá poslední svačina
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)